Walking dinner

Een walking dinner is de perfect manier om uw gasten te laten genieten van culinaire kleine gerechtjes, deze worden gepresenteerd op moderne speelse wijze in bijvoorbeeld kleine glaasjes, porseleinen bordjes of schaaltjes. Al deze gerechtjes kunnen uw gasten gemakkelijk eten. Een walking dinner geeft het voordeel aan u en uw gasten dat zij niet aangewezen zijn op een vaste zitplaats, maar zich tijdens het diner kunnen mengen met de andere gasten.

Voor een walking dinner dient er krachtstroom aanwezig te zijn en stromend water. Walking dinner wordt verzorgd vanaf 35 personen en ter plaatse bereid door onze kok.

Wij hebben 3 variaties in Walking dinner:

Walking dinner: “Walk this way” 10 gerechtjes per persoon.

  • Roosje van heilbot
  • Een rozet van ambachtelijke paté op een knapperige groene salade, begeleid met aardbeien en julienne gesneden rode bieten
  • Carpaccio van runderhaas met een knapperige slamelange begeleid door truffelolie en een schaafsel van parmezaanse kaas
  • Mini kopje gevuld met gevogeltebouillon en een fijne brunoise van diverse groenten (warm)
  • Gazpacho is een koud Spaans soepje, welke wordt geserveerd in een smal amuseglaasje
  • Noorse zalm met een witte wijnsaus en een groentegarnituur(warm)
  • Een gebraden varkenshaasje met een saus van bospaddestoelen (warm)
  • Scharrelkip geserveerd met een lichte kerriesaus (warm)
  • Bavarois van aardbeien die wordt geserveerd met een heerlijke saus van rood fruit en bosvruchten
  • Een prachtig glaasje gevuld met huisgemaakte chocolademousse van ‘Callebaut’ chocolade

Onze walking dinners worden altijd begeleid door heerlijk vers brood met boeren roomboter, olijfolie en grof zeezout.

Walking dinner: “ONDER DE TOREN” 12 gerechtjes per persoon

  • Een mooi opgemaakt glas met een cocktail van Stellendamse garnaaltjes begeleid door een romige cocktailsaus, cherrytomaatje en komkommer
  • Een typisch Scandinavische Gravad Lax, gemarineerde Noorse zalm met een klassieke mosterd-dillesaus
  • Prosciutto di Parma, een op traditioneel Italiaanse manier gedroogde ham met heerlijke meloen
  • Een trio van boeren-, gevogelte- en roompaté, begeleid met een sausje
  • Een op Japanse manier bereide tempura van gamba met pikante saus (warm)
  • Gazpacho is een koud Spaans soepje, welke wordt geserveerd in een smal amuseglaasje
  • Kort gebakken zalm met een jus van basilicum en chips van truffelaardappel. (warm)
  • Lamshaas bereid in een jus van rozemarijn en honing. (warm)
  • Hollandse ossenhaas begeleid met een saus van bospaddenstoelen. (warm)
  • Bavarois van aardbeien die wordt geserveerd met een heerlijke saus van rood fruit en bosvruchten
  • Een prachtig glaasje gevuld met huisgemaakte chocolademousse van ‘Callebaut’ chocolade
  • Een taartje van frambozen met amandelroom

    Onze walking dinners worden altijd begeleid door heerlijk vers brood met boeren roomboter, olijfolie en grof zeezout.


    Walking dinner: ‘Mediterraans’ 12 gerechtjes per persoon
  • Luchtgedroogde Prosciutto (Italiaanse gedroogde ham) geserveerd met dadels en geraspte kaas
  • Een tomaat gevuld met Stellendamse garnaaltjes en afgewerkt met een radijs
  • Mooi opgemaakt bordje met een krabsalade en verse vijgen
  • Frittata, een Spaanse omelet welke bereid is met onder andere ei, kaas, kwark, aardappel en ui
  • Een tempura van knoflook gamba’s geserveerd met pikante saus (warm)
  • Op Griekse wijze bereide souvlaki welke wordt geserveerd op een frisse en romige tzatziki (warm)
  • Traditionele open ravioli bereid met boschampignons (warm)
  • Een op Spaanse wijze bereide Paella Valencia afgemaakt met een gamba en mossel (warm)
  • Ossenhaas bereid in een lekkere rode wijnsaus (warm)
  • Insalate caprese geserveerd met tomaat, mozzarella en blaadjes basilicum, overgoten met olijfolie en bestrooid met peper en zout
  • Huisgemaakte traditionele Tiramisu
  • Een heerlijke koffie beleving met een assortiment van zoete snoeperijen

    Onze walking dinners worden altijd begeleid door heerlijk vers brood met boeren roomboter, olijfolie en grof zeezout.


Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.
email: info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704