Onze buffetten
Vleesbuffet ONDER DE TOREN
-
Een heerlijke rundvleessalade rijkelijk gevuld en gegarneerd met passend garnituur
-
De klassieke “Waldorfsalade”met selderie, walnoten, appel en mandarijntjes
-
Kip Kerrie salade met appel, ui en verse ananas afgegarneerd met blauwe druiven en carambole
-
Licht zoet gemarineerde drumsticks afgelakt met een perzik confituur
-
Luchtgedroogde “Prosciutto de Parma” gegarneerd met dadels en geschaafde Parmezaanse kaas
-
Salami Hoorntjes gevuld met paté
-
Boerenham met asperges
-
Veenbessen paté
-
Gevulde scharreleitjes
Stokbrood, kruidenboter en diverse rauwkost garnituren zoals kerstomaatjes, wortel en komkommer en een vinaigrette dressing.
Vleesbuffet Onder de Toren minimaal 10 personen
Het buffet is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld.
Visbuffet ONDER DE TOREN
-
Een mooie zalmsalade rijkelijk gevuld en geserveerd met passend garnituur
-
Krabsalade gegarneerd met verse vijgen en bieslook
-
Hollandse garnaaltjes met gehakte uitjes en cocktailsaus
-
Gerookte zalm gegarneerd met kappertjes en uiringen
-
Gerookte paling met verse dille
-
Gerookte forel met limoen
-
Gerookte heilbot met doperwtenscheutjes
-
Pepermakreel
-
Gebakken kibbeling (koud)
-
Zeeuwse mosseltjes in ‘t zuur
-
Gevulde scharreleitjes
Stokbrood, kruidenboter en rauwkost garnituren zoals kerstomaatjes, wortel en komkommer en een vinaigrette dressing.
Visbuffet Onder de Toren minimaal 10 personen
Het buffet is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld.
Combinatie buffet ONDER DE TOREN
Combinatie van vis en vleesgerechten, samengesteld uit bovenstaande buffetten.
minimaal 10 personen. Het buffet is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld.
*Bij al onze buffetten kunt u servies, bestek en opscheplepels bestellen. Informeer naar onze prijzen.
*Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.
*Graag alles afgespoeld retour.
Buffet uit de streek
Een variatie Zeeuwse producten, van het Zeeuwse platteland en uit de Zeeuwse wateren.
Zeeuwse klei-aardappel salade, deze aardappelsalade wordt in zijn geheel opgemaakt met:
-
Knabbeltjes Spek
-
Boerenworst
-
Zeeuwse Garnalen
-
Gerookte Veersemeer Paling
-
Lucht gedroogde Rauwe Ham
-
Zeeuwse Mosselen in ’t zuur
-
Boeren leverworst
-
Zeeuwse Plaatham
-
Boerenpaté
-
Zeeuwse Zeevruchtensalade
-
Boeren gezouten boter
-
Zeeuwse Vlegel-brood en stokbrood
Warme gerechten
-
Boeren beenham geglaceerd met Zeeuwse appelstroop
-
Gebraden gehaktballen met Zeeuwse mosterd in jus
-
Gegratineerde Zeeuwse aardappelen met boerenkaas
-
Een heerlijke stoverij van Zeeuwse krieltjes, uien en rundvlees
Buffet uit de streek minimaal 15 personen
Het buffet is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld.
Italiaans buffet
-
Antipasto met een keur aan italiaanse vleeswaren
-
zoals Prociutto, Mortadella, Salami en Peperoni
-
Vitello Tonato ( heerlijke kalfsmuis dun gesneden met een tonijnmayonaise )
-
Caprese ( buffelmozzarella, basilicum en tomaat )
-
Italiaanse rauwkosten en koude pasta pestosalade
-
Lasagne bolognese
-
Penne met gerookte kipfilet, champignons, courgette en gedroogde tomaten
-
En een huisgemaakte tiramisu
Italiaans buffet minimaal 15 personen
Tapasbuffet
-
Gegrilde knoflookgamba's
-
Chorizoworstjes
-
Wrap gevuld met gerookte zalm, bosuitje en kruidenkaas
-
Olijven
-
Gevulde champignons
-
Spiesje met geitenkaas, kerstomaatje en bosuitje
-
Spaanse omelet
-
Korstbakje met een pittige garnalencocktail
-
Diverse broodjes
-
Kruidenboter
Tapasbuffet minimaal 10 personen
Let op, dit geen volledige maaltijd. U kunt het buffet aanvullen met onderstaande gerechten.
Bovenstaande buffetten kunnen aangevuld worden met de volgende gerechten:
-
Kipsaté met satésaus gebakken uitjes en kroepoek
-
Indische balletjes in zigeunersaus
-
Een vegetarische groenten-quiche met groenten van het seizoen en oude kaas opgemaakt met rucola en blauwe druiven
-
Beenham met honing/mosterdsaus
-
Gegratineerde aardappelschotel
-
Zalmfilet in Normandische saus
-
Kaasplateau met o.a. Cambozola, Blue d’Auvergne, Brie en oude Beemsterkaas
-
Rauwe ham met Galiameloen
-
Extra stokbrood met kruidenboter
Prijs per persoon, minimaal 10 personen per bijgerecht.
*Bij al onze buffetten kunt u servies, bestek en opscheplepels bestellen. Informeer naar onze prijzen
* Heeft u een allergie of dieetwens? Geeft u dat alstublieft door, wij rekenen een toeslag van 10% op dit couvert.
* Heeft u andere wensen? WIj maken graag een passend aanbod.
*Graag alles afgespoeld retour.