Onze buffetten

Wij maken onze buffetten altijd vers en met lokale producten. Hier treft u een overzicht aan van de buffetten die wij verzorgen.

VLEESBUFFET ONDER DE TOREN 

  • Een heerlijke rundvleessalade rijkelijk gevuld en gegarneerd met passend garnituur 
  • De klassiek “Waldorfsalade”met selderie, walnoten, appel en mandarijntjes 
  • Kipkerrie salade met appel, ui en verse ananas afgegarneerd met blauwe druiven en carambole 
  • Licht zoet gemarineerde drumsticks afgelakt met een perzik confituur
  • Luchtgedroogde “Prosciutto de Parma” gegarneerd met dadels en geschaafde Parmezaanse kaas 
  • Salamihoorntjes gevuld met paté 
  • Boerenham met asperges 
  • Veenbessenpaté 
  • Gevulde scharreleitjes

Stokbrood, kruidenboter en diverse rauwkostgarnituren zoals kerstomaatjes, wortel en komkommer en een vinaigrette dressing. 
Het Vleesbuffet Onder de Toren (minimaal 10 personen) is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld. 


VISBUFFET ONDER DE TOREN 

  • Een mooie zalmsalade rijkelijk gevuld en geserveerd met passend garnituur
  • Krabsalade gegarneerd met verse vijgen en bieslook
  • Hollandse garnaaltjes met gehakte uitjes en cocktailsaus
  • Gerookte zalm gegarneerd met kappertjes en uiringen
  • Gerookte paling met verse dille
  • Gerookte forel met limoen
  • Gerookte heilbot met doperwtenscheutjes
  • Pepermakreel
  • Gebakken kibbeling (koud)
  • Zeeuwse mosseltjes in ‘t zuur
  • Gevulde scharreleitjes
Stokbrood, kruidenboter en rauwkostgarnituren zoals kerstomaatjes, wortel en komkommer en een vinaigrette dressing.
Het Visbuffet Onder de Toren (minimaal 10 personen) is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld. 
COMBINATIE BUFFET ONDER DE TOREN
Combinatie van vis en vleesgerechten, samengesteld uit bovenstaande buffetten.
Het combinatiebuffet Onder de Toren (minimaal 10 personen) is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld.
BUFFET UIT DE STREEK
Een variatie Zeeuwse producten, van het Zeeuwse platteland en uit de Zeeuwse wateren.
Koude gerechten:
  • Knabbeltjesspek 
  • Boerenworst
  • Zeeuwse garnalen
  • Gerookte Veersemeer paling
  • Lucht gedroogde rauwe ham
  • Zeeuwse mosselen in ’t zuur
  • Boeren leverworst
  • Zeeuwse plaatham
  • Boerenpaté
  • Zeeuwse Zeevruchtensalade
  • Boeren gezouten boter
  • Zeeuwse Vlegelbrood en stokbrood 
-Warme gerechten:
  • Boeren beenham geglaceerd met Zeeuwse appelstroop
  • Gebraden gehaktballen met Zeeuwse mosterd in jus 
  • Gegratineerde Zeeuwse aardappelen met boerenkaas
  • Een heerlijke stoverij van Zeeuwse krieltjes, uien en rundvlees  


Het Buffet uit de streek (minimaal 15 personen)  is aan te vullen met diverse bijgerechten, deze staan onderaan vermeld.

GRAND BUFFET
-Koude gerechten:
  • Een mooie zalmsalade rijkelijk gevuld en gegarneerd met passend garnituur
  • Krabsalade gegarneerd met verse vijgen en bieslook
  • Hollandse garnaaltjes met gehakte uitjes en romige cocktailsaus
  • Gerookte zalm gegarneerd met kappertjes en uiringen
  • Gerookte paling met verse dille gerookte forel met limoen
  • Gerookte heilbot met doperwtenscheutjes
  • Pepermakreel
  • Krokant gebakken kibbeling
  • Zeeuwse mosseltjes ingemaakt in ‘t zuur
  • Gevulde scharreleitjes.
  • Gravad lax; typisch Scandinavisch gerecht van gemarineerde zalmfilet, mosterd en dille
  • Hollandse nieuwe (alleen in het seizoen)
  • Vers krabvlees met saus
  • Gevulde trostomaatjes met garnalen
  • Een heerlijke rundvleessalade rijkelijk gevuld en gegarneerd met passend garnituur
  • Waldorfsalade met selderiereepje, walnoten, appel en mandarijntjes
  • Kipkerrie salade met appel, ui en verse ananas gegarneerd met blauwe druiven en carambole.
  • Licht zoet gemarineerde drumsticks afgelakt met een perzikconfituur
  • Luchtgedroogde “Prosciutto di Parma” met dadels en geschaafde Parmezaanse kaas
  • Salamihoorntjes gevuld met paté
  • Boerenham met asperges
  • Veenbessenpaté
  • Vers gebraden rosbief
  • Luchtgedroogde ham met meloen
  • Pittige brokkelkaas, Cambozola, Blue d’Auvergne en Roombrie Rauwkostsalades
-Warme gerechten:
  • Gebraden beenham met rodewijnsaus
  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Gegratineerde aardappelschotel
  • Zalmfilet in Normandische saus
  • Variatie brood: Stokbrood wit, stokbrood meergranen en luxe broodjes roomboter en verse kruidenboter
  • Inclusief Grand dessert: Een spectaculaire omelet siberienne (ijstaart met vuurwerk ), vers fruitcocktail, slagroomsoesjes, bavarois van aardbeien, tiramisu, verschillende soorten gebak. (minimaal 20 personen)

 

Bovenstaande buffetten kunnen eventueel aangevuld worden met de volgende gerechten:
  • Kipsaté met satésaus, gebakken uitjes en kroepoek
  • Indische balletjes in zigeunersaus
  • Een vegetarische groentenquiche met champignons, prei, wortelblokjes, doperwtjes en oude kaas opgemaakt met rucola en blauwe druiven 
  • Beenham met honing/mosterdsaus
  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Gegratineerde aardappelschotel 
  • Zalmfilet in Normandische saus 
  • Kaasplateau met o.a. Cambozola, Blue d’Auvergne, brie en oude Beemsterkaas 
  • Rauwe ham met galiameloen  
  • Extra stokbrood met kruidenboter  

    (minimaal 10 personen per bijgerecht)