Partycatering

Omdat elke gelegenheid uniek is, wordt de catering geheel in stijl aangepast naar behoefte van u en uw relaties.

Catering Onder de Toren uit Zeeland is een full service en moderne cateraar die gevestigd is in Goes. Catering Onder de Toren heeft een ruime ervaring en kennis in het compleet verzorgen van jubilea, receptie, kerstborrel, nieuwjaarsrecepties, presentaties en bedrijfsfeesten. De gehele culinaire beleving, aankledingen en entertainment zal door ons op professionele en creatieve wijze ingevuld worden.

Catering Onder de Toren staat met het enthousiaste team voor u klaar om het concept te bedenken en de uitvoering daarvan tot in de perfectie uit te voeren.  Onze missie is om uw bijeenkomst of feest op een stijlvolle, fantastische en professionele manier uit te voeren, zodat er voor iedereen een positieve indruk achter blijft. Het is die indruk waar uw gasten nog lang over zullen praten en steeds positief zullen terugdenken aan u, uw organisatie of het bedrijf.


Maatwerk
Voor elke gelegenheid bespreken wij met u de mogelijkheden en wensen tot in detail, zodat u een positieve indruk bij uw relaties achterlaat. Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden: email: info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704.

Amstel
Appelaere
Remia
Schouten en zn wijninkoop Schouten import.nl
Kwekkeboom
Coca Cola
Beckers
De Vries snacks
Ola
Aviko