Gelegenheid

Cateringbedrijf Onder de Toren uit Zeeland is een full service en moderne evenementencateraar, gevestigd aan de Columbusweg te Goes. Wij hebben een ruime ervaring en kennis in het compleet verzorgen van diverse evenementen zoals concerten, festivals, kermis, autocross, trekker trek, braderieën, etc. Door de jaren heen, hebben wij ons (verkoop)wagenpark voor de frituur en grill dusdanig uit weten te breiden, dat wij op diverse evenementen door heel Nederland de verkoop van fastfood kunnen verzorgen.

Cateraar Onder de Toren biedt diverse mogelijkheden, deze kunnen uiteenlopen van frituur tot het verzorgen van de drankvoorzieningen. Ons doel is om uw evenement of feest op een fantastische en professionele manier uit te voeren, zodat er voor iedereen een positieve indruk achter blijft. Het is die indruk waar uw gasten nog lang over zullen praten en steeds positief zullen terugdenken. Geen evenement te klein of te groot, bij Onder de Toren bent u aan het goede adres.

Wij besteden veel aandacht aan duurzaam ondernemen. De prijs bepaalt niet de inkoop, maar de kwaliteit, het milieu en de sociale aspecten. Wij gebruiken uitsluitend dagverse frites en kwalteits-snacks en verse broodjes van onze warme bakker uit de regio. Onze producten worden gefrituurd in vloeibaar frituurvet. Bij catering op evenementen zijn snelheid, service en niet te vergeten de kwaliteit zeer belangrijke punten.

Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden, email:
info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704.

De mogelijkheden voor de catering van het evenement zijn onbegrensd. Catering Onder de Toren heeft de beschikking over diverse verkoopwagens, waaruit wij enkel kwalitatief hoogwaardige producten gebruiken. Wij denken mee over het behalen van de doelstelling en kunnen alle denkbare faciliteiten en middelen verzorgen. Omdat ieder evenement anders is, kan er eenvoudig gevarieerd worden in ons assortiment. Al onze wagens zijn ingericht om snel en efficiënt een goed product te bereiden, volgens de hiervoor wettelijk gestelde normen. Voor de volledige publieks- en VIP catering tijdens uw evenement, bent u bij Onder de Toren aan het goede adres.

Assortiment:
*Vanuit onze verkoopwagens verzorgen wij voor u een heerlijke puntzak friet met houten vorkje en saus naar keuze, diverse snacks, belegde broodjes, ijs en drank.

*Onze Grillbakwagens worden ingezet voor het bereiden van onder andere broodjes Hamburger, Braadworst, Warme Beenham en Kip Piri Piri.

*Daarnaast beschikken wij over diverse ijswagens voor verpakt ijs en schepijs.

*Met de drankwagens en tapmogelijkheden kan iedereen worden voorzien van diverse soorten bier, frisdrank, sappen en natuurlijk ook een heerlijke kop koffie.

Wij verzorgen alles tot in de perfectie en mag een gedegen voorbereiding niet ontbreken, want niets is zo vervelend als een mankement tijdens uw evenement. Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden. email: info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704.

Maatwerk
Voor elke gelegenheid bespreken wij met u de mogelijkheden en wensen tot in detail, zodat u een positieve indruk bij uw relaties achterlaat. Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

email: info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704.