Catering Onder de Toren

Cateringbedrijf Onder de Toren uit Zeeland is een full service en moderne evenementencateraar, gevestigd aan de Columbusweg te Goes. Wij hebben een ruime ervaring en kennis in het compleet verzorgen van diverse evenementen zoals concerten, festivals, kermis, autocross, trekker trek, braderieën, etc. Door de jaren heen, hebben wij ons (verkoop)wagenpark voor de frituur en grill dusdanig uit weten te breiden, dat wij op diverse evenementen door heel Nederland de verkoop van fastfood kunnen verzorgen.

 

Cateraar Onder de Toren biedt diverse mogelijkheden, deze kunnen uiteenlopen van frituur tot het verzorgen van de drankvoorzieningen. Ons doel is om uw evenement of feest op een fantastische en professionele manier uit te voeren, zodat er voor iedereen een positieve indruk achter blijft. Het is die indruk waar uw gasten nog lang over zullen praten en steeds positief zullen terugdenken. Geen evenement te klein of te groot, bij Onder de Toren bent u aan het goede adres.

 

Wij besteden veel aandacht aan duurzaam ondernemen. De prijs bepaalt niet de inkoop, maar de kwaliteit, het milieu en de sociale aspecten. Wij gebruiken uitsluitend dagverse frites en kwalteits-snacks en verse broodjes van onze warme bakker uit de regio. Onze producten worden gefrituurd in vloeibaar frituurvet. Bij catering op evenementen zijn snelheid, service en niet te vergeten de kwaliteit zeer belangrijke punten.

 

Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden, email: info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704.

Onze partners

Amstel
Appelaere
Remia
Schouten en zn wijninkoop Schouten import.nl
Kwekkeboom
Coca Cola
Beckers
De Vries snacks
Ola
Aviko